9 najboljših notranjih povezovalnih vtičnikov za WordPress (samodejno + ročno)

MY number 1 recommendation TO CREATE complete TIME earnings on-line: click on here

Iščete najboljše vtičnike za notranje povezovanje za izboljšanje vaše strategije seo?

Notranje povezave igrajo pomembno vlogo pri optimizaciji za iskalnike (seo). Pomagajo iskalnikom odkriti vašo vsebino in jih uvrstiti višje v rezultatih iskanja. Vtičnik za notranje povezovanje lahko pomaga avtomatizirati postopek in nudi predloge za izgradnjo boljših povezav.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov za notranje povezovanje za WordPress.

Zakaj uporabljati vtičnik za notranje povezovanje za WordPress?

Notranje povezave so povezave med stranmi na vašem spletnem mestu. Imeti notranje povezave je pomembno za vaše WordPress search engine optimization. Pomagajo iskalnikom, kot je Google, preiskati vaše spletno mesto in odkriti nove vsebine za indeksiranje in uvrstitev.

Zgornji odstavek ima na primer dve notranji povezavi do naše ustrezne vsebine, ki ne le pomaga uporabnikom, ampak tudi pomaga pri uvrstitvi v iskalnikih.

Na splošno velja, da več povezav ima stran, ki kažejo nanjo, večja je verjetnost, da se bo uvrstila višje v rezultatih iskanja. To pomeni, da lahko uporabite notranje povezave, na katere kažete pomembne strani na vašem spletnem mestu kot način za povečanje njihovega prometa.

Notranje povezave tudi pomagajo vašim obiskovalcem enostavno najti sorodne članke in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo na splošno. To lahko tudi pomaga povečati število ogledov strani in zmanjšati stopnjo obiskov ene strani.

WordPress ponuja enostaven način za dodajte povezave do svojih objav v spletnem dnevniku in strani. Vendar pa je ročno dodajanje notranjih povezav lahko zamudno in obstaja velika verjetnost, da boste zamudili priložnost za povezavo pomembne strani.

Tukaj delight prav notranji vtičnik za povezovanje za WordPress. Pomaga prihraniti čas in vam omogoča samodejno povezovanje določenih ključnih besed in fokusne ključne fraze.

Dobite tudi predloge za dodajanje notranjih povezav. Tako ne boste zamudili povezovanja bistvenih strani. Pomaga celo najti vsebino, ki nima notranjih povezav, in ponuja priporočila za gradnjo notranjih povezav.

Kljub temu si poglejmo najboljše vtičnike za notranje povezave za WordPress.

1. Vse v enem search engine optimization (AIOSEO)

Vtičnik vse v enem SEO

Vse v enem seo (AIOSEO) je the najboljši search engine optimization vtičnik za WordPress. Več kot three milijone ljudi uporablja vtičnik za optimizacijo svojega spletnega mesta za iskalnike.

Vtičnik je prijazen začetnikom in vam pomaga izboljšati vašo oceno search engine optimization brez tehničnega znanja.

AIOSEO ponuja a Funkcija pomočnika za povezave ki vam omogoča izgradnjo boljših notranjih povezav.

Pregled pomočnika povezav

Preišče povezave na vašem Spletno mesto WordPress in nudi podrobno poročilo. Ogledate si lahko število notranjih povezav, izhodnih povezav in pridruženih povezav za vsako objavo in stran.

Vtičnik prikazuje tudi priložnosti za izboljšanje vaših notranjih povezav. Vidite lahko natančen stavek in sidrno besedilo, na katerem bo ustvarila povezavo. S klikom na gumb jih lahko nato dodate svoji vsebini.

Poiščite priložnosti za interne povezave in osirote strani

Poleg tega lahko vidite osirotele strani. To so strani, ki nimajo notranjih povezav. Dodajanje povezav na te strani jim lahko pomaga, da se hitreje indeksirajo in uvrstijo višje v rezultatih iskanja.

AIOSEO vam omogoča tudi hitro iskanje objav v spletnem dnevniku, na katere se lahko povežete v urejevalniku vsebine WordPress, in ponuja možnosti za dodaj nofollowsponzorirane in oznake UGC (vsebina, ki jo ustvarijo uporabniki).

Poleg tega AIOSEO ponuja številne druge zmogljive funkcije za optimizacijo vašega spletnega mesta. Ti lahko ustvarite zemljevide spletnih mest XMLizvedite an search engine optimization revizijapoiščite in popravite nedelujoče povezave, optimizirajte svoje spletno mesto za obogatene izrezke in še več.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights ali je najboljši vtičnik Google Analytics za WordPress in ji zaupa več kot 3 milijone strokovnjakov.

Ponuja a Priljubljena objava funkcija, ki vam omogoča, da prikažete svoje najboljše članke kjer koli na vašem spletnem mestu. Z možnostjo Inline famous publish lahko v vsebini prikažete svoje najboljše objave v spletnem dnevniku.

Pripomoček za priljubljene objave MonsterInsights

Vtičnik ponuja različne teme, med katerimi lahko izbirate in prilagodite barvo in velikost naslova, oznake in ozadja. MonsterInsights vam omogoča tudi izbiro, ali želite prikazati priljubljene objave na podlagi ogledovštevilo komentarjev in deležev.

Z MonsterInsights lahko tudi sledite klikom povezanih povezav in kliki na izhodne povezave na vašem spletnem mestu WordPress. Tako lahko vidite, kako ljudje komunicirajo z vašo vsebino in katero povezavo najpogosteje kliknejo.

Druge napredne funkcije, ki jih ponuja MonsterInsights, vključujejo Sledenje e-trgovinisledenje konverzijam obrazca, poročila nadzorne ploščein več.

3. Yoast search engine optimization

Yoast SEO

Yoast seo je še eno priljubljeno orodje WordPress search engine optimization, ki pomaga optimizirati vaše spletno mesto za iskalnike. Je alternativa vse v enem search engine optimization.

Vtičnik ima tudi osnovno orodje za notranje povezovanje za vrhunske uporabnike. Skenira vašo vsebino za interne povezave in nato v urejevalniku vsebin WordPress poda predloge za izboljšanje vaših povezav.

Vendar pa ni tako izčrpen kot pomočnik povezav Vse v enem seo. Ogledate si lahko našo podrobno primerjavo Yoast seo proti AIOSEO za več podrobnosti.

Yoast ponuja več drugih osnovnih funkcij search engine optimization, kot je dodajanje seo naslovi in meta opisidodajanje slik za fb in Twitter karticeustvarjanje zemljevidov spletnih mest XML in še več.

four. Sokovnik z notranjim priključkom

Notranja povezava Jucier

Sokovnik z notranjim priključkom je naslednji interni povezovalni vtičnik za WordPress na našem seznamu. Je brezplačen vtičnik WordPress in vam pomaga samodejno graditi notranje povezave v vaši vsebini.

Lahko dodate specifične ključne besede in besedne zveze v vtičniku, ki vam bo dodal povezave. Omogoča vam več nadzora nad vašimi notranjimi povezavami, kot je diverzifikacija sidrnega besedila, tako da so videti naravne in se ne zdijo računalniško ustvarjene.

Vtičnik vam prav tako omogoča, da navedete na seznamu in na seznam dovoljenih objav iz notranjega povezovanja. Na ta način lahko preprečite, da bi avtorji povezovali določene članke in strani. Ponuja celo možnost omejitve števila povezav na objavo.

5. Razvrstitev matematike

Razvrstitev matematike

Uvrstitev matematike je še en vtičnik seo za WordPress, ki ima vgrajene osnovne funkcije, ki vam pomagajo izboljšati svojo strategijo notranjega povezovanja. Vtičnik hitro pregleda vaše spletno mesto za povezave in vam nato ponudi predloge za dodajanje notranjih povezav.

Prikazuje predloge v vašem Urejevalnik vsebin WordPress. Priporočeno povezavo lahko preprosto kopirate in jo dodate svojemu besedilu.

Graditelj povezav Rank Math ni tako obsežen kot AIOSEO, ampak bolj v skladu z osnovno rešitvijo za gradnjo povezav, kot je Yoast.

Poleg predlogov povezav vtičnik ponuja tudi druge funkcije, kot so Označevanje Googlove shemesledenje uvrstitvi ključnih besed, Sledenje napakam 404upravitelj preusmeritev in drugo.

6. Povezava Šepet

Šepetanje povezave

link Šepet je vrhunski vtičnik WordPress, ki vam pomaga ustvariti notranje povezave za vaše spletno mesto in izboljšati vaše uvrstitve v iskalnikih.

Tako kot mnogi drugi vtičniki na našem seznamu predlaga tudi dodajanje notranjih povezav na vašo vsebino znotraj urejevalnik WordPress. Vtičnik je enostaven za uporabo in ponuja preprost vmesnik.

Z uporabo vtičnika lahko najdete tudi objave v blogih in strani z malo notranjih povezav ali brez njih. Nato lahko z notranjim orodjem za predloge povezav dodate povezave do teh osirotelih strani.

7. Upravitelj medsebojnih povezav

Upravitelj medsebojnih povezav

Upravitelj medsebojnih povezav je brezplačen vtičnik za interno povezovanje za WordPress. Vtičnik vam omogoča, da z lahkoto spremljate in optimizirate svoje notranje povezave, podatke pa si lahko ogledate v svoji notranjosti Skrbniško območje WordPress.

Ta vtičnik se razlikuje od ostalih, ker uporablja algoritem za odkrivanje, ali so vaše notranje povezave pravilno optimizirane, in oceni sok povezav za vsako povezavo.

S temi informacijami lahko izboljšate distribucijo soka povezav in zgradite notranje povezave do pomembnih strani, da povečate svoj search engine optimization. Vtičnik ponuja tudi možnosti prilagajanja algoritma in vam omogoča, da ga prilagodite svojim potrebam.

eight. YARPP

YARPP

YARPP ali še en vtičnik za sorodne objave je brezplačen vtičnik za uporabo in je odličen za prikaz vaših najboljših ciljnih strani kjer koli na vašem spletnem mestu.

Ko vaše spletno mesto začne rasti, bi lahko vaše najvišje strani zakopane pod novimi stranmi. S pomočjo vtičnika lahko svoje najvišje strani naredite vidne obiskovalcem in ustvarite notranje povezave, tako da jih lahko iskalniki zlahka najdejo tudi na vašem spletnem mestu.

Kar je drugačno pri vtičniku je, da vam ne omogoča le pokaži sorodne stranilahko pa ga uporabite tudi za prikaz sorodnih objav v spletnem dnevniku, predstavnostne datotekein gumbi za poziv ok dejanju.

YARPP je izjemno enostaven za uporabo in ponuja možnosti za spreminjanje algoritma, ki določa, katere strani in objave naj se prikažejo. Poleg tega ima že pripravljene teme in jih lahko prilagodite glede na zasnovo vašega spletnega mesta.

9. Upravitelj notranjih povezav

Upravitelj notranjih povezav

Upravitelj notranjih povezav je preprost in začetnikom prijazen vtičnik WordPress, ki vam pomaga samodejno dodajati povezave do določenih ključnih besed.

Vtičnik se osredotoča samo na dodajanje notranjih povezav, ko so določene besede in besedne zveze omenjene v vsebini. Vse kar morate storiti je, da navedete URL in ključno besedo za povezavo.

Uporabniški vmesnik je enostaven za uporabo. Vendar ne prejmete predlogov za notranje povezave ali poročila, ki bi pokazalo, koliko notranjih in zunanjih povezav je na vašem spletnem mestu.

Kateri vtičnik za notranje povezovanje je najboljši?

Po pregledu seznama verjamemo, da Vse v enem seo (AIOSEO) je najboljši vtičnik za interno povezovanje za WordPress.

Zagotavlja izčrpno poročilo o notranjih povezavah in ponuja podrobne predloge za dodajanje notranjih povezav vaši vsebini. AIOSEO pomaga tudi pri iskanju strani, ki nimajo notranjih povezav.

Razen tega je popoln komplet orodij za search engine optimization z zmogljivimi funkcijami. Z njim lahko optimizirate svoje spletno mesto WordPress za iskalnike in povečate svoj organski promet.

Pri WPBeginner uporabljamo AIOSEO za optimizacijo našega spletnega mesta za višje uvrstitve.

Upamo, da vam je ta članek pomagal izbrati najboljši vtičnik za interno povezovanje za WordPress. Morda boste želeli videti tudi naš vodnik kako pridobiti brezplačen SSL certifikat za vaše spletno mestoali naša primerjava najboljši registratorji domen.

Če vam je bil ta članek všeč, se naročite na naš YouTube kanal za video vadnice WordPress. Najdete nas tudi na Twitter in facebook.

.

MY no 1 recommendation TO CREATE full TIME earnings on-line: click on here

Leave a Comment

error: Content is protected !!