Brezplačne predloge objav na Instagramu za vašo blagovno znamko

MY no 1 advice TO CREATE complete TIME earnings online: click on here

Instagram je nedvomno močno marketinško orodje, vendar z več two hundred milijonov poslovnih računov na platformi danes je ključnega pomena, da si vzamete čas in ustvarite dobro oblikovane in premišljene objave na Instagramu, ki bodo izstopale. Na Instagramu svojega podjetja boste morali uporabiti strateški načrt oblikovanja, da pritegnete zveste sledilce in dosežete dolgoročni uspeh v aplikaciji.

Vendar pa ustvarjanje čistega in kohezivnega vira Instagram zahteva oblikovalske veščine in čas, ki vam morda primanjkuje, ter z algoritmom, ki daje prednost blagovnih znamk, ki objavljajo vsaj enkrat na danto bi lahko dodatno povečalo vaš stres.

Če je temu tako, imate srečo – v tej objavi bomo razpravljali o tem, kako lahko ustvarite vnaprej izdelane predloge za objave na Instagramu, da boste imeli pripravljeno zalogo. Poleg tega boste z zagotavljanjem, da uporabljate iste predloge za različne objave, los angelesžje ustvarili povezan in estetsko prijeten vir.

Predloge objav na Instagramu

Predloge Instagrama se lahko uporabljajo za različne namene, mi pa imamo lasten seznam, na katerega lahko brezplačno premislite o idejah in jih prilagodite.

Predloga plošče

instagram post tempaltes: primer predloge plošče za panel žensk

Za tiste, ki poskušajo širiti besedo na prihajajoči virtualni ali osebni plošči, jo lahko promovirate z našo predlogo plošče.

Prilagodite ga z dodajanjem profilnih fotografij in uporabniških imen govorcev, da ustvarite hype in dajte sledilcem možnost, da dobijo predstavo o tem, kaj se lahko veselijo.

Kaj nam je všeč: Vašim sledilcem vam ne bo treba pisati v DM za informacije o panelu, saj primer, ki je naveden v predlogi, zagotavlja ves kontekst, ki je potreben, da se nameravajo udeležiti.

Predloga za citat

Predloge za objave na instagramu: primer predloge za citat

Včasih želite biti v koraku z algoritemin dosledno objavljanje ponudb med objavami lahko pripomore okay temu, da je pomembno, da so podjetja vidna.

Intervjujte pronicljive člane ekipe ali celo uporabite navdihujoči citati ki bi jih vaši sledilci z veseljem videli, ko se pomikajo po njihovem viru.

Kaj nam je všeč: Vsestranskost te predloge vam omogoča, da spremenite sliko ozadja, da bo ustrezala tonu citata, ki ga delite.

Predloga prodajnega obvestila

Predloge za objave na instagramu: primer predloge za prodajno obvestilo

Ne vem za vas, ko pa vidim prodajno objavo, se z veseljem preverim, kaj je na voljo.

Ko želite prodati obstoječo zalogo ali deliti sezonsko ponudbo, ta predloga za objavo o prodaji pleasure naravnost do točke in pritegne pozornost. Spremenite sliko ozadja, da bo ustrezala priložnosti, in ta objava bo pripravljena v nekaj minutah.

Kaj nam je všeč: Ta predloga ni prenatrpana ali naporna; tisti, ki so že oboževalci vašega izdelka, bodo želeli obiskati vaše spletno mesto in izkoristiti priložnost.

Predloga za hitri nasvet

Predloge za objave na instagramu: primer predloge za hitri nasvet

Včasih bi vaši sledilci morda potrebovali kakšen nasvet, zato lahko naša predloga hitrih nasvetov ustreza tej potrebi.

Če skrbite za nadobudne strokovnjake ali hobiste, jim lahko pomagate, da postanejo bolj usposobljeni v spretnosti, ki jo poskušajo razviti. Spremenite slike, da odražajo namig po vaši izbiri, in jih delite s svojimi sledilci.

Kaj nam je všeč: Čeprav je preprosta predloga, je preprost način za sodelovanje s sledilci med kampanjami, in če želite to kar najbolje izkoristiti, spodbudite komentatorje, da delijo svoje nasvete ali nasvete, ki se jim zdijo tudi koristni.

Predloga za zaposlovanje

Predloge za objave na instagramu: zaposlujemo primer predloge za odprta delovna mesta

Da, lahko samo objavite prosta delovna mesta na spletnih mestih, kot je LinkedIn, vendar bi lahko dosegli točno tistega, ki ga iščete, tudi na kanalih družbenih medijev, kot je Instagram.

Prilagodite to predlogo za predstavitev različnih delovnih mest, ki jih imate, ali za določeno delovno mesto, ki ga lahko razširite v opisu objave.

Kaj nam je všeč: S to predlogo in z uporabo Instagrama lahko dosežete nadaljnje občinstvo z Instagramom publish-poost funkcija za boljše ciljanje na osebnost, ki jo iščete.

Predloga ponudbe

Predloge za objave na instagramu: ponudite primer tempalte za navodila

Z našo predlogo ponudbe promovirajte stvari, kot so e-knjige ali vodniki.

Če sledilcem omogočite vpogled v vaše novejše ponudbe, lahko uporabite opis objave, da jim date oceno poziv ok dejanju in prenesite različne vrste virov. Prilagodite ga tako, da odraža barvno shemo in ponudbo vaše blagovne znamke.

Kaj nam je všeč: Ta elegantna predloga je prava količina profesionalnega in minimalističnega pristopa, ki ga bodo gledalci želeli preveriti, v nasprotju z dolgimi objavami, polnimi preveč besedila v slikah.

Nova predloga izdelka

Predloge za objave na instagramu: primer predloge novega izdelka za chatbot

Ko ste pripravljeni na lansiranje novega izdelka, se morate s svojo ciljno publiko srečati prav tam, kjer je na Instagramu, na dan, ko bo objavljen.

Z uporabo naše predloge za nov izdelek lahko svojim sledilcem date predstavo o tem, kaj lahko pričakujejo s to novo inovacijo. Slike lahko tudi izklopite, da odražajo rešitev izdelka.

Kaj nam je všeč: Brez besed lahko vaši sledilci dobijo jasnejšo predstavo o tem, kaj lahko vaš novi izdelek naredi zanje, če ga kupijo.

Predloga za pregled

Predloge za objave na instagramu: primer predloge za pregled s pozitivno ponudbo strank

Ne glede na to, ali gre za notranje ali zunanje, je lahko objavljanje pozitivnih ocen vaše blagovne znamke ali izdelka odličen način za dodajanje legitimnosti vašemu podjetju.

Uporabite našo predlogo za pregled, da delite pozitivne izkušnje, ki so jih imele vaše stranke ali zaposleni iz vašega podjetja, kar lahko pritegne stranke in talente v podjetje.

Kaj nam je všeč: Skupna raba mnenj lahko pomaga strankam graditi zaupanje, dodajanje takšnih objav v svoj profil pa lahko pomaga pri procesu.

Predloga za podcast

Predloge za objave na instagramu: primer predloge za podcast

Podcasti so v porastu, zato bi morali oglašovati na svojem Instagramu, da bi se razglasili.

Ta preprosta predloga je odličen način za najavo ustvarjanja vašega podcasta. Z opisom objave lahko svojim sledilcem date predstavo o tem, kaj jih čaka, in jih spodbudite, da širijo besedo.

Kaj nam je všeč: Na sliki lahko ločite vrsto podcasta, če jo izberete ali uokvirite kot presenečenje. Možnosti so neskončne.

To niso edine predloge, ki so na voljo v naši ponudbi, zato si prenesite paket in si zamislite še več idej za svoje prihodnje objave.

1. Prenesite predloge objav na Instagramu.

Priznajmo si – nimate vedno časa, sredstev ali osebja za oblikovanje omembe vrednih objav na Instagramu. Zato priporočamo uporabo Predloge objav na Instagramu za podjetja iz katerega lahko sestavite in prilagodite.

Tukaj je nekaj možnosti za ustvarjanje in shranjevanje predlog objav v Instagramu, tako da imate lahko osupljive objave pri roki, ko ste pripravljeni na objavo.

Predloge za objave na instagramu brez virov HubSpot

Predstavljen vir: 22 brezplačnih predlog objav na Instagramu za podjetja

Potrebujete predloge za začetek? Prenesite HubSpotove brezplačne predloge objav na Instagramu za tradicionalne objave in zgodbe, ki jih lahko prilagodite, kot se vam zdi primerno, ko gre za vašo blagovno znamko. Lahko spremenite katere koli dele predloge – sliko, kopijo in elemente oblikovanja – in tako zagotovite, da objavljate objave za rast in pritegnitev vaše baze sledilcev.

2. Izberite obliko objave.

Medtem ko so tradicionalne objave na Instagramu na vaši stalni časovnici dolgotrajnejše in omogočajo komentarje in všečke, ne smete podcenjevati moči Instagram tales, ki jih je mogoče uporabiti za bolj neposredne potrebe in priložnosti.

Pravzaprav, 500 milijonov računov vsak dan uporabite funkcijo Instagram testimonies. Torej, ko ustvarjate svojo objavo, se vprašajte, ali upravičuje objavo kot zgodbo ali kot tradicionalno objavo.

3. Izberite sliko.

Morda ste se odločili, da vaša objava ne potrebuje fotografije in bo ta prekrivanje besedila na enobarvnem ozadju delovalo za vas. Če je temu tako, pojdite na naslednji korak.

Če ste se odločili, da želite uporabiti fotografijo – še posebej, če jo želite kot ozadje za prekrivanje besedila – imate na voljo nekaj možnosti.

  • Fotografirajte s telefonom ali fotoaparatom. Ni vam treba biti profesionalni fotograf za svoje objave na Instagramu – tukaj se lahko naučite, kako s telefonom posnamete odlične fotografije.
  • Uporabite fotografijo iz datotek vašega podjetja. To dobro deluje, če morate uporabiti skupinske fotografije ali fotografijo izdelkov, ki je morda boljša.
  • Uporabite osnovno fotografijo, ki se nanaša na vaše podjetje (samo pazite, da iste ne uporabite večkrat!).

Ne glede na to, katero fotografijo se odločite uporabiti, jo preprosto zamenjajte kot ozadje za predlogo, ki jo uporabljate v Zbirka predlog objav HubSpot v Instagramu in spremenite velikost fotografije, da bo po vaših željah (in dobre kakovosti).

4. Dodajte elemente oblikovanja.

Predloge objav v Instagramu so opremljene z oblikovalskimi namestitvami za besedilo s posebnimi pisavami in drugimi elementi. Vaš naslednji korak je, da spremenite, dodate ali odstranite vse elemente, ki se vam zdijo primerni.

To vključuje posodobitev kopije, da odraža informacije, za katere želite, da sledilci vedo, in/ali dejanje, ki ga želite, da izvedejo.

5. Shranite fotografijo.

Ko naredite vse, kar lahko, v ustvarjalniku predlog po vaši izbiri, shranite svojo fotografijo za objavo na Instagramu. Tukaj morate samo klikniti Datoteka > Prenos > Slika PNG ali Slika JPEG. Nato samo poimenujte datoteko s fotografijo, e-pošto ali jo pošljite sebi in jo shranite v telefon, da jo lahko objavite.

6. Naložite na Instagram.

Ko shranite svojo fotografijo, je čas, da jo naložite in jo delite s svojimi sledilci. Za tradicionalno objavo odprite Instagram, kliknite gumb + v spodnjem središču, izberite svojo fotografijo, dodajte kateri koli clear out, opis ali oznake in kliknite Deli. (Poglej Kako objavljati na Instagramu: vodnik po korakih če še niste prepričani.)

Za objavo v storitvi Instagram story kliknite ikono kamere v zgornjem levem kotu zaslona, ​​dostopajte do zvitka fotoaparata v spodnjem levem kotu zaslona, ​​izberite svojo sliko, pomanjšajte datum, ki se prikaže do točke, kjer je ne more biti in sliki dodajte vse dodatne elemente oblikovanja – na primer GIF ali dodatno kopijo. Od tam spodaj levo kliknite Vaša zgodba.

Drugi načini oblikovanja objav na Instagramu

Tukaj je nekaj drugih možnosti za ustvarjanje in shranjevanje predlog objav v Instagramu, tako da imate lahko osupljive objave pri roki, ko ste pripravljeni na objavo.

1. HubSpot

drugi načini oblikovanja objav na instagramu: HubSpot

Kot smo že omenili, ima HubSpot nekaj predlog za vaše objave in zgodbe na Instagramu.

Preko Google Diapozitivov imate lahko dostop do popolnoma prilagodljivih predlog, kjer lahko spremenite barvne sheme, slike in namen vsake predloge glede na temo, o kateri objavljate – od katerih so mnoge že narejene za promocijo poslovnih dogodkov ali izdaje izdelkov.

2. Fotor

drugi načini oblikovanja objav: fotor

Če iščete brezplačno zbirko predlog, med katerimi lahko izbirate, vam Fotor ponudi več kot tri tisoč predlog za vsako temo ali priložnost.

S Fotorjem lahko poskrbite za svojo objavo tako, da odraža podobo vaše blagovne znamke, hkrati pa vključite sezonske modele ali posebne razprodaje ali predloge za popust za vaše podjetje.

three. Crello

drugi načini oblikovanja objav na instagramu: crello

Crello je spletno orodje za grafično oblikovanje, narejeno za izboljšanje vaše vsebine za številne kanale družbenih medijev – uporabnikom ponuja veliko predlog za izpolnjevanje vaše mreže Instagram.

4. Kreativni trg

Če ste pripravljeni odšteti denar, lahko razmislite o nakupu enega od paketov predlog za Instagram innovative market.

To bi lahko na primer kupili Paket družabnih medijev 1053 Citatov.

drugi načini oblikovanja objav na instagramu: kreativni trg

Lahko pa kupite tudi paket z vsebino Instagram tale, kot je ta Paket animiranih zgodb.

primer paketa animiranih zgodb za instagram zgodbe

Nazadnje lahko razmislite o nakupu paketa, ki vam bo pomagal ustvariti povezano temo za vaš vir na Instagramu, kot je ta Predloga Mreža.

primer predloge za skladen vir na Instagramu

Z lahkoto uredite svoje objave na Instagramu

Upamo, da so vam bili naš vodnik in predloge koristni, ko ste se pripravljali na izdelavo stiliziranega vira na Instagramu. S temi orodji boste pripravljeni ustvariti in shraniti vnaprej izdelane Instagram predloge, tako da se lahko osredotočite na privabljanje zvestih sledilcev, ne da bi vsak dan dolgočasno oblikovali objavo iz nič.

Opomba urednika: Ta objava je bila prvotno objavljena oktobra 2018 in je bila posodobljena zaradi celovitosti.

Nov poziv k dejanju

MY no 1 recommendation TO CREATE complete TIME profits on-line: click here

Leave a Comment

error: Content is protected !!