Nasveti za ustvarjanje prometa SEO (ft. On Page SEO Checker)

MY NUMBER 1 RECOMMENDATION TO CREATE FULL TIME INCOME ONLINE: CLICK HERE

Veste, da je SEO (optimizacija za iskalnike) organski način privabljanja prometa na spletno mesto blagovne znamke.

Kar ne veste, je, kako narediti, da generiranje prometa SEO deluje za vašo blagovno znamko, ne da bi pri tem izčrpali vaš proračun. Popravek: še ne veste, kako.

Postopek bomo demistificirali in vam pomagali privabiti ustrezen promet na svoje spletno mesto, ne da bi porabili niti centa, vse s pomočjo Na strani SEO Checker.

Kako SEO ustvarja promet?

Ustvarjanje prometa SEO deluje tako, da iskalnikom pomaga razumeti, kaj je vaše spletno mesto. Olajša umestitev vaše spletne strani na SERP (stran z rezultati iskalnika) pred zainteresiranim občinstvom.

Larry Page (Googlov soustanovitelj) je popoln iskalnik nekoč opisal kot »razumevanje, kaj točno mislite, in vam vrne točno tisto, kar želite«.

Preprosto, kajne? Ne ravno.

Dejavniki, kot so arhitektura spletnega mesta, uporabna vsebina in ciljanje na prave ključne besede, igrajo pomembno vlogo pri komuniciranju z iskalniki, da lahko razumejo, kaj ponuja vaše spletno mesto.

Drugi signali SEO, kot sta hitrost spletnega mesta in dobra uporabniška izkušnja na vseh platformah, so pomembni za Google in bi morali biti pomembni tudi za vas.

Vendar je način, da pridobite Googlovo zeleno luč, čim bolj prijazno, sveže in koristno vaše spletno mesto. Naredite to in zagotovo boste pritegnili več organskega prometa.

Dajmo skupaj še malo razčleniti.

Več kot mogoče je ustvariti promet na spletnem mestu brezplačno in brez socialnih medijev s pomočjo SEO. Medtem ko je SEO proces, ki potrebuje časlahko prinese veliko dolgoročno donosnost naložbe, če ste potrpežljivi.

Da, Google ima na stotine faktorjev razvrščanja z več različicami algoritem.

Ali to pomeni, da morate za uspeh poznati vse dejavnike razvrščanja? Ne!

Namesto tega se lahko osredotočite na tri dele vaše spletne prepoznavnosti, da usmerite ciljno občinstvo na vaše spletno mesto. Ti trije dejavniki so:

 • SEO na strani
 • SEO zunaj strani
 • Tehnični SEO

S tem v mislih, s potrpežljivostjo in s prilagodljivo strategijo lahko prilagodite strani z rezultati iskalnika.

Vključitev vsake od teh treh vrst SEO v svojo strategijo digitalnega trženja vam lahko pomaga označiti čim več polj na Googlovem seznamu.

[insert banner for on page seo checker here]

Kako lahko SEO na strani ustvari promet?

SEO na strani, skratka, je postopek optimizacije strani spletnega mesta, da postane uporabniku prijazno. Verjetno lahko uganete nekaj elementov, ki sestavljajo SEO na strani, kot je visokokakovostna in ustrezna vsebina.

Vendar ni dejanske osebe, ki prebere vsako stran na vašem spletnem mestu, da bi določila njen rang.

Namesto tega morate Googlu olajšati branje in razumevanje vaše vsebine. To lahko storite tako, da uporabite ključne besede na pravi način v svoji vsebini, da bo Google razumel, kaj pišete.

Del tega početja vključuje uporabo ustreznih glav za razčlenitev vaše vsebine, dodajanje vrednosti s slikami in uporabo označevanja, ki pajkom iskalnikov pomaga razumeti vašo vsebino.

Drugi dejavniki na strani za optimizacijo:

 • Notranje povezave
 • URL-ji
 • Naslovne oznake
 • Čisti HTML
 • Velikost slike
 • Mobilna uporabnost

Seveda je veliko več kot to. Vendar vam ni treba biti Larry Page, da obvladate SEO na strani na svojem spletnem mestu.

Kako SEO zunaj strani ustvarja promet?

Zvest svojemu imenu, SEO zunaj strani vključuje vsako dejanje, ki prispeva k uvrstitvi vašega spletnega mesta prek strani nekoga drugega.

Res je, da družbeni mediji vplivajo na SEO zunaj strani. Obstajajo pa tudi drugi načini, na katere lahko to izkoristite – na primer s povratnimi povezavami.

To je dejal analitik Webmaster Trends John Mueller gradnjo povezav lahko pomaga pri vaši splošni strategiji iskanja med a Google Search Central SEO Hangout leta 2021. Vendar je poudaril, da so pomembne, kakovostne povezave tisto, kar je res pomembno.

john mueller o povratnih povezavah med klepetalnico Google Search Central
John Mueller na temo povratnih povezav med klepetalnico Google Search Central SEO.

On Page SEO Checker vam ponuja uporabne načine za pridobivanje povratnih povezav, ki pripeljejo pravo občinstvo na vaše spletno mesto ob pravem času. To bomo ponovno pregledali malo kasneje.

Kaj je tehnični SEO in kako ustvarja promet?

Tehnični SEO opisuje dejanja, ki bi jih naredili za izboljšanje indeksiranja in iskanja po vsebini vašega spletnega mesta.

Medtem ko se SEO na strani bolj ukvarja z uporabniško stranjo za lažje razumevanje spletnega mesta, tehnični SEO pajkom olajša razumevanje.

Morda ste že slišali za izraz “osnovne spletne vitalne vrednosti.” Gre za vrsto testov, ki merijo:

 • Čas nalaganja vašega spletnega mesta
 • Če se vaše spletno mesto vizualno premakne, ko se naloži/ko se naloži
 • Kako dolgo traja, da se elementi naložijo na vaše spletno mesto po interakciji z uporabnikom

Te zgoraj navedene meritve skupaj z drugimi (npr. hitrost strani in arhitektura spletnega mesta) lahko močno vplivajo na tehnično SEO vašega spletnega mesta.

Iskalniki vas lahko umestijo višje v SERP, če vaše spletno mesto zdrži. In to posledično pomeni večjo spletno vidnost in promet.

Kaj je On Page SEO Checker?

Na strani SEO Checker je eno izmed številnih brezplačnih orodij za povečanje prometa na spletnem mestu v paketu Semrush. Namesto da bi metali puščice v temo in poskušali naključno optimizirati že obstoječo vsebino, lahko s tem orodjem zberete trdne predloge SEO na podlagi podatkov v realnem času.

ideje za ustvarjanje seo prometa

Poročila tega orodja za kontrolne sezname SEO vam lahko pokažejo:

 • Ideje za SEO na strani
 • Semantično povezane besede, ki jih želite vključiti na svoje strani
 • Ciljna dolžina in berljivost vsebine
 • Možnosti povratnih povezav
 • Ideje za izboljšanje tehničnega SEO

Naši pajki brskajo po SERP, da bi našli vaših najboljših 10 konkurentov za ciljne ključne besede, da se boste učili iz njihovih strategij.

Prav tako lahko On Page SEO Checker preide po vašem celotnem spletnem mestu, da se bori proti kanibalizaciji ključnih besed in med seboj označi elemente.

vse ideje za ustvarjanje SEO prometa s pregledovalnikom SEO na strani

Težko je vedeti, s katerim vidikom SEO začeti. Da bi vam pomagali pri izbiri, to orodje predlaga prednost tega, na kaj se morate najprej osredotočiti.

The Integracija Trello lahko pomaga vaši celotni ekipi ostati na pravi poti in na isti strani.

kDc7ZLq40mURGR6W8DHf6zVhl6QE0GTA9xiACfB890gxojMCT4RkzWpz77TdKM_G1gXq_pr2L1z3g-mHcuKCmQpKFVuEkpyPDpotxuBkHJ0O1eF7GagHJ0O1eFagHagHJ0O1eF7AgHJ0O1eF7AgHJ0O1eFagHagHJ0O1eFagHagHJ0O1eFagHagHJ0O1eFagHagHJ0O1eFagHagHJ0O1eFagHagHagHagHQE0O1eF7ZLq40mURGR6W8DHf6zVhl6QE0GTA9X

Izberete lahko, da si ogledate načine za izboljšanje vašega organskega prometa na stran ali na idejo SEO. To je vaša želja – vsaka pot lahko pomaga pripeljati do zainteresiranih obiskovalcev spletnega mesta.

Kako najti ideje za SEO s pregledovalnikom SEO na strani

Ne iščite več kot On Page SEO Checker, da najdete dovolj idej za SEO, da boste tedne zaposleni. Vse te predloge si lahko ogledate na kartici Zamisli za optimizacijo.

Strateške ideje

Ta vrsta zamisli za SEO vam pove, ali optimizirate za pravo ključno besedo za ciljno ciljno stran.

Predstavljajte si na primer, da optimizirate določeno spletno stran za izraz »google oglasi«. Omenjena stran se uvršča na 101. mesto za termin.

Preobrat zapleta:

On Page SEO Checker preišče vaše spletno mesto in ugotovi, da imate še eno stran, ki se uvršča na 55. mesto. Bolj smiselno je optimizirati stran, ki se uvršča na 55. mesto, ker ima več možnosti, da se premakne navzgor kot druga.

kako najti seo ideje

Razdelek Strateške ideje v poročilu Zamisli za optimizacijo vas prav tako obvešča o morebitnih težave s kanibalizacijo ključnih besed.

Naj vas opozorimo: kanibalizacija ključnih besed je, ko več strani vašega spletnega mesta cilja na isto ključno besedo. To vodi v boj med vašo vsebino glede tega, kdo dobi boljši položaj za ciljno ključno besedo. In tukaj je Google sodnik (tudi ne vi).

Zamisli za funkcije SERP

Lastnosti SERP so izboljšani rezultati iskanja, ki iskalcem pomagajo enostavno najti odgovore, ki jih iščejo. Verjetno prepoznate predstavljene odrezke.

Ta zaželena mesta zavzemajo dostojen kos spletnih nepremičnin in lahko zavzamejo prvo mesto na SERP, ne da bi se bilo treba uvrstiti za prvi rezultat.

Razdelek z idejami o funkcijah SERP vam lahko pomaga ugotoviti najboljši način, da ujamete ta mesta na podlagi podatkov vaših najboljših 10 tekmecev.

serp ponuja ideje s pregledovalnikom seo na strani

Ta razdelek vam lahko ponudi tudi informacije o priložnostih, kjer lahko na svojo stran dodate nekaj oznak, da povečate možnosti za pridobitev funkcije SERP za ocene.

Semantične ideje

Googlov algoritem je precej pameten in lahko bolje razume vašo vsebino, če vključite izraze, povezane z vašimi ciljnimi ključnimi besedami. Te povezane fraze se imenujejo pomensko povezane ključne besede.

Za pomoč pri oblikovanju svoje semantične strategije ima On Page SEO Checker razdelek Semantične ideje, ki primerja vašo vsebino z vsebino vaših najboljših 10 tekmecev. Preuči najboljše rezultate za vašo ciljno ključno besedo in nato išče pomensko povezane ključne besede v vsebini vaših konkurentov.

na strani seo checker in semantične ideje

S klikom na »Ogled podrobne analize« vam bo prikazano, kolikokrat so vaši tekmeci uporabili te sorodne izraze in kolikokrat ste jih uporabili na ciljni strani.

Vključite jih v svojo ciljno stran in morda boste iskali več organskega prometa.

Ideje za uporabniško izkušnjo

Uporabniška izkušnja (UX) postaja vse bolj pomembna za Google. Smiselno je: če je spletno mesto težko uporabljati, ga Google ne želi promovirati.

V razdelku Ideje za uporabniško izkušnjo na kartici Zamisli za optimizacijo preveri tri meritve:

 • Čas nalaganja strani (ki naj bo 3 sekunde ali manj)
 • Stopnja obiskov ene strani
 • Čas, porabljen na spletni strani

Ti testi niso divja ugibanja. Dobite lahko natančne predloge SEO, ker ima On Page SEO Checker Google Analytics integracijo. Če naši pajki vidijo stran z dolgim ​​časom nalaganja strani ali visoko stopnjo obiskov ene strani, vam predlagamo, da optimizirate te strani za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Večina predlogov tega orodja se ukvarja z optimizacijo strani.

Toda zakaj se ustaviti tam?

Razdelek Ideje za povratne povezave si ogleda vaše konkurente v vsebini na podlagi ciljne ključne besede in ciljne strani.

Nato izsledi obstoječe povratne povezave vaših tekmecev – napotitvene domene, ki bi vam lahko dale povezavo s pravimi strategijo ozaveščanja in vsebino.

razdelek povratnih povezav na strani seo checker

S klikom na »Oglejte si podrobno analizo« se razkrije, katere napotitvene domene se povezujejo z vašimi najboljšimi 10 konkurenti. Prav tako vam pokaže, katere so že povezane z vašo ciljno ciljno stranjo.

Tehnične ideje za SEO

Ustvarite lahko najbolj informativno vsebino, vendar je nihče ne bo mogel najti, če Googlovi pajki do nje ne bodo mogli dostopati.

Če ste že zagnali revizijo spletnega mesta, vam lahko v razdelku Tehnične ideje SEO prikažejo ugotovljene težave, ki bi lahko preprečile Googlu dostop do vaših strani. Če jih popravite, lahko ljudem pomagate najti vsebino, na kateri ste trdo delali, in jih spremeniti v izvedljive potencialne stranke.

Ideje o vsebini

Razdelek Ideje za vsebino ponuja naslednja preverjanja na strani:

 • Berljivost
 • Polnjenje ključnih besed
 • Uporaba ciljne ključne besede na pravih mestih (na primer H1, meta naslov itd.)
 • Če je vaša vsebina dovolj dolga v primerjavi z vašimi tekmeci
 • Če se je Google odločil spremeniti vaše meta oznake glede na to, kar ste napisali
 • Ali bi lahko spletna stran vključila videoposnetek ali ne

Vse to so precej enostavne ideje za SEO, ki lahko močno vplivajo na položaj vašega spletnega mesta SERP. Kljub temu je lahko dolg seznam opravil, ki ga On Page SEO Checker z veseljem spremlja.

vsebinske ideje za ustvarjanje SEO prometa

Tako kot nekateri drugi razdelki tudi Ideje za vsebino primerjajo ciljno stran s svojimi najboljšimi tekmeci in vam pove, kje lahko izboljšate svojo vsebino.

Podroben pregled razčlenitve si lahko ogledate s klikom na povezavo »Oglejte si podrobno analizo«. Pripeljal vas bo do poročila z več podatki.

kako pridobiti podrobno analizo vsebine vašega spletnega mesta

Zadnje misli o ustvarjanju organskega prometa s SEO

Morda ste pristali na tem blogu brez ene same SEO ideje. Zdaj bi morali imeti dolg seznam njih. Če izključite vsak predlog, se približate vrhu SERP-a in bližje očem vaše bodoče publike.

Najboljše od vsega pa je, da je SEO lahko odlična donosnost naložbe, še posebej, če ste pripravljeni, da to storite sami.

On Page SEO Checker lahko uporabite za pomoč pri ponudbi idej za optimizacijo na strani, zunaj strani in tehničnih idej za SEO. Spremljal bo vaše dosežke in rezultate vašega truda.

Z brezplačnim računom Semrush boste lahko zbrali ideje za do 10 različnih ključnih besed. Če potrebujete več idej, razmislite o prijavi na a 7-dnevni brezplačni preizkus razširjene naročnine.

Začnite delati s temi predlogi, da vidite, koliko prometa lahko SEO prinese vašemu spletnemu mestu, ne da bi uporabljali družbene medije ali porabili svoj proračun.

MY NUMBER 1 RECOMMENDATION TO CREATE FULL TIME INCOME ONLINE: CLICK HERE

Leave a Comment

error: Content is protected !!