Kako dodati prenose e-knjig v WordPress

MY #1 recommendation TO CREATE complete TIME profits on line: click here

Ali želite na svoje spletno mesto WordPress dodati prenose e-knjig?

WordPress vam olajša nalaganje datotek e-knjig v obliki PDF in jih omogočite za prenos. Lahko tudi prodajate e-knjige ali jih uporabite, da pridobite več naročnikov na e-pošto.

V tem članku vam bomo pokazali, kako dodati prenose e-knjig v WordPress in kako kar najbolje izkoristiti svoje e-knjige.

Pokrili bomo nekaj različnih metod, zato preprosto kliknite spodnje povezave, da skočite na razdelek, ki ga potrebujete:

Metoda 1. Neposredni prenosi e-knjig v objavah WordPress

S to metodo lahko svojo e-knjigo ponudite kot brezplačen prenos z blokom datotek WordPress. Ta blok lahko celo prikaže vsebino vaše e-knjige neposredno v WordPressu objavo ali stran.

Najprej morate urediti objavo ali stran, kamor želite dodati prenos e-knjige. Nato lahko poiščete mesto, kjer želite prikazati svojo e-knjigo, in kliknite ikono +, da dodate nov blok.

V pojavnem oknu, ki se prikaže, vnesite Datoteka, da poiščete pravi blok.

dodajte blok datotek in kliknite medijsko knjižnico

Ko kliknete blok Datoteka, bo blok dodal na vašo stran.

V bloku Datoteka kliknite gumb Media Library in pojavilo se bo pojavno okno.

naložite datoteko v medijsko knjižnico

Zdaj lahko izberete datoteko e-knjige ali jo povlečete in spustite, da jo naložite.

Blok Datoteka privzeto prikazuje vsebino vaše e-knjige v majhni obliki Pregledovalnik PDF.

Ima tudi kontrole, ki jih obiskovalci lahko uporabljajo za pomikanje po vaši e-knjigi, prenos datoteke ali celo tiskanje e-knjige.

WordPress-ov vgrajeni pregledovalnik PDF-jev

Včasih morda ne boste želeli prikazati predogleda. Vaša e-knjiga lahko na primer obsega veliko strani ali ima slike, za katere želite, da jih obiskovalci vidijo v celozaslonskem načinu.

Če ne želite vključiti predogleda, lahko nastavitve PDF najdete v desni stranski vrstici urejevalnik vsebine. Nato lahko kliknete, da razširite ta razdelek, in izklopite drsnik »Pokaži vdelano v vrstico«.

Prilagajanje bloka datoteke WordPress

WordPress bo zdaj odstranil predogled in prikazal samo gumb za prenos in povezavo.

Obiskovalci lahko prenesejo to datoteko na svoj lokalni računalnik s klikom na modri gumb Prenesi ali odprejo to e-knjigo v novem zavihku s klikom na povezavo.

Če želite, lahko odstranite gumb za prenos. Če ga želite odstraniti, najprej kliknite na razdelek »Nastavitve gumba za prenos« v stranski vrstici WordPress.

Nato lahko kliknete drsnik »Pokaži gumb za prenos«, da izklopite to nastavitev.

'Nastavitve gumba za prenos'

Brez gumba za prenos lahko obiskovalci še vedno ročno prenesejo datoteko, vendar bi morali najprej zagnati vašo e-knjigo na novem zavihku, da bi našli možnost prenosa.

Ko spreminjate svoj blok datotek, si lahko ogledate, kako bo videti obiskovalcem, tako da kliknete gumb Predogled na vrhu zaslona.

Ko ste zadovoljni s svojim blokom datoteke, boste morda želeli dodati več blokov. Na primer, lahko napišete nekaj podpornega besedila ali dodate a gumb za poziv ok dejanju da spodbudite obiskovalce ok prenosu vaše e-knjige.

Kako ustvariti stran za trženje e-knjig

Ko ste pripravljeni, ne pozabite objaviti sprememb s klikom na gumb Posodobi ali Objavi na vrhu zaslona.

To je to! Zdaj ste uspešno dodali svoj prenos e-knjige v objavo WordPress. Zdaj lahko obiščete svoje spletno mesto in si ga ogledate v akciji.

Opomba: Želite, da lahko vaši obiskovalci iščejo vsebino vaše e-knjige na vašem spletnem mestu? WordPress tega privzeto ne počne, zato smo napisali vodnik kako dodati indeksiranje in iskanje PDF v WordPressu.

2. Način. Uporabite prenose e-knjig, da pridobite več naročnikov

Nalaganje e-knjige z blokom Datoteka je preprost način, da brezplačno ponudite odlično vsebino.

Vendar, če uporabljate svojo e-knjigo za povečati svoj e-poštni seznam oz. zajemanje vodipotem boste želeli zagotoviti, da vaši obiskovalci ne bodo imeli dostopa do e-knjige, dokler ne delijo svojega e-poštnega naslova.

Če želite to nastaviti, boste potrebovali OptinMonster. To je najboljši vtičnik za generiranje potencialnih strank za WordPress.

S tem vtičnikom lahko ustvarite obrazce z možnostjo izbire z visoko konverzijo, ne da bi najeli razvijalca. Uporabljamo ga na WPBeginner in imamo povečali naše konverzije za več kot 600 % samo s tem vtičnikom.

OptinMonster ima tudi veliko že pripravljenih predlog, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje pojavnih oken z visoko konverzijo.

Knjižnica predlog OptinMonster

S temi pojavnimi okni lahko prosite obiskovalce, da izvedejo dejanje, preden jih pošljete v prenos e-knjige. Ta tehnika trženja se včasih imenuje ponudba svinčeni magneti.

V bistvu svojim obiskovalcem ponujate brezplačno bonus vsebino v zameno za majhno dejanje, kot je prijava na vaš poštni seznam.

Pojavno okno e-knjige, ustvarjeno z uporabo OptinMonster

To je zmaga za obe strani. Dobite novo potencialno stranko ali naročnika, vaši uporabniki pa brezplačno e-knjigo.

Za podrobna navodila si oglejte naš vodnik po korakih kako dodati nadgradnje vsebine v WordPress.

Metoda three. Prodaja prenosov e-knjig v WordPressu z uporabo preprostih digitalnih prenosov

Obstaja veliko različnih načinov za zaslužite denar s svojega spletnega mesta WordPress. Ena od možnosti je prodaja digitalnih izdelkov, kot so e-knjige.

Za prodajo e-knjig boste potrebovali vtičnik.

Priporočamo Preprosti digitalni prenosieden izmed najboljši vtičniki WordPress za e-trgovino. Ta začetnikom prijazen vtičnik omogoča izjemno enostavno prodajo vseh vrst digitalnih izdelkov, vključno z e-knjigami.

Najprej boste morali namestiti in aktivirati vtičnik clean digital Downloads. Našo vadnico lahko spremljate na kako namestiti vtičnik WordPress.

Po aktivaciji je prva naloga dodati vašo e-knjigo kot nov izdelek. Za začetek pojdite na Prenosi » Dodaj novo.

Na tej strani v polje »Tukaj vnesite ime za prenos« vnesite ime svoje e-knjige. Običajno bo to naslov knjige, lahko pa je kar koli.

Dodajanje prenosa v Easy Digital Downloads

Nato v glavni razdelek urejevalnika objav vnesite opis za svojo e-knjigo. To je lahko prodajna predstavitev, ki ste jo napisali za promocijo svoje knjige, ali pa uporabite opis knjige ali povzetek.

Če želite obiskovalcem pomagati odkriti vašo e-knjigo, boste morda želeli ustvariti nekaj kategorij in oznak. Te informacije lahko dodate v razdelka Kategorije prenosa in Oznake za prenos.

Ustvarjanje kategorij in osnutkov v Easy Digital Downloads

Po tem se pomaknite navzdol do razdelka Cene prenosa.

Tukaj lahko določite ceno za svojo e-knjigo.

Kako dodati e-knjige v WordPress

easy virtual Downloads podpira tudi spremenljive cene. Za prodajo drugih izdelkov poleg e-knjige lahko uporabite spremenljivo ceno. Strankam bi na primer lahko dali možnost, da prihranijo denar, tako da istočasno prednaročijo svojo naslednjo e-knjigo.

Če želite ponuditi spremenljive cene, izberite potrditveno polje »Omogoči spremenljive cene«. To doda nov razdelek, kjer lahko nastavite različne cene.

Ustvarjanje spremenljivih cen za e-knjigo v WordPressu

Nato morate naložiti datoteko, ki jo je mogoče prenesti. To je e-knjiga, ki jo bodo kupile vaše stranke.

Če želite to narediti, se pomaknite do razdelka Prenesi datoteke.

Nastavitve datoteke za prenos za Easy Digital Download

V polje Ime datoteke vnesite ime datoteke, ki jo lahko prenesete. Nato lahko kliknete Naloži datoteko.

To bo zagnalo WordPress medijska knjižnica kamor lahko naložite ali izberete knjigo.

Zadnji korak je dodajanje privlačne slike izdelka. To lahko pomaga pritegniti pozornost obiskovalcev in jih spodbuditi k nakupu vaše e-knjige.

Za e-knjige boste običajno želeli uporabiti sprednjo platnico knjige kot sliko izdelka. Z uporabo lahko preprosto ustvarite ovitek profesionalnega videza programska oprema za spletno oblikovanje kot naprimer Canva.

Če želite dodati sliko izdelka, se pomaknite do razdelka Prenesi sliko.

Dodajanje slike izdelka za vašo e-knjigo v WordPressu

Nato lahko kliknete povezavo »Nastavi sliko za prenos«. S tem se zažene medijska knjižnica WordPress.

Ko izberete sliko, je na voljo še nekaj nastavitev, ki jih boste morda želeli raziskati. Vendar je to vse, kar morate storiti, da ustvarite prenosljivo e-knjigo.

Če želite videti, kako bo vaša e-knjiga prikazana na vašem spletnem mestu, lahko kliknete gumb Predogled. Ko ste pripravljeni objaviti svoj izdelek, preprosto kliknite gumb Objavi.

smooth virtual Downloads privzeto objavi vašo e-knjigo kot novo stran. Vaš cilj je, da pritegniti promet na to spletno stran.

To lahko pomeni dodajanje te strani izdelka meni vašega spletnega mesta. Nanjo se lahko povežete tudi z različnih področij vaše spletne strani, na primer objava v blogu oz vrstica za obvestila.

Če želite to narediti, boste morali poznati URL strani z izdelkom. Te informacije boste našli tik pod naslovom izdelka.

Povezava za prenos izdelka Easy Digital Downloads

Druga možnost je dodajanje kratke kode za nakup na stran, objavo ali pripomoček.

Ta koda ustvari gumb Nakup.

Kratka koda za nakup za prenosljivo e-knjigo v WordPressu

Kadar koli obiskovalec klikne ta gumb, bo e-knjigo dodal v nakupovalni voziček.

Gumb Nakup se bo nato spremenil v gumb Nakup.

Gumb za blagajno za preproste digitalne prenose

S klikom na ta gumb bo kupec preusmerjen na stran za blagajno smooth digital download. Zaradi tega je kratka koda za nakup odličen način za spodbujanje prodaje s katerega koli področja vašega spletnega mesta.

Če želite kateri koli strani, objavi ali pripomočku dodati gumb Nakup, se pomaknite do razdelka Nastavitve prenosa e-knjige. Nato lahko kopirate kratko kodo za nakup.

Kako dodati prenose e-knjig v WordPress z uporabo Easy Digital Downloads

Za več podrobnosti o tem, kako postaviti kratko kodo, si lahko ogledate naš vodič kako dodati kratko kodo v WordPress.

Upamo, da vam je ta članek pomagal naučiti, kako dodati prenose e-knjig v WordPress. Morda boste želeli videti tudi naš seznam nine najboljših vtičnikov PDF za WordPressin kako ustvariti ciljno stran z WordPressom.

Če vam je bil ta članek všeč, se naročite na naš YouTube kanal za video vadnice WordPress. Najdete nas tudi na Twitter in facebook.

.

MY number one recommendation TO CREATE complete TIME income online: click on here

Leave a Comment

error: Content is protected !!